TOUSJEE HENGELO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 451 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tousjee Hengelo. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:20 Powkebowls zijn erg lekker en vers. Levertijd meer dan 2uur, zonder iets vernomen te hebben van tousjee. Ook niet telefonisch bereikbaar. Na ruim 2 uur en 10 minuten de bowls ontvangen. De smaak maakte het wachten goed.
24 sep 2022 om 21:24 Bezorging duurt lang. Rijst was niet gaar. De vis niet vers, met name de zalm. We hebben het niet opgegeten. Niet onze smaak. Erg jammer, want het is best prijzig.
18 sep 2022 om 20:55 Vandaag eten besteld (wat overigens wederom erg goed was), alleen de bezorging was echt dramatisch! En dan doel ik niet eens op die vriendelijke bezorger aan de deur. Maar ik heb meer dan 100 minuten op het eten moeten wachten. Beetje jammer
17 sep 2022 om 22:58 In tegenstelling tot de recensies was het een zeer snelle levering vanavond. Ik was voorbereid op een lange wachttijd maar het werd met een half uurtje al bezorgd. Het eten was erg lekker.
17 sep 2022 om 20:54 Eten is zeer goed! Alleen ontzettend jammer van de lange bezorgtijd… een poke bowl en wat gyoza’s zou toch niet bijna 1,5 uur hoeven te duren…?
9 sep 2022 om 20:30 Het eten was heerlijk maar erg lange bezorgtijden..
9 sep 2022 om 19:55 Eten kwam zonder soja saus terwijl dit wel aangegeven was en de bezorgtijd duurde wel meer dan een uur terwijl ze zeiden dat na 30 minuten de bezorging onderweg zou zijn.
5 sep 2022 om 12:32 Bezorging liep giga uit de hand. 2 uur na bestelling kwam de bezorger met de halve bestelling. Bestelling geannuleerd en direct opgelost door Tousjee en Thuisbezorgd. Eten is altijd dikke prima...bezorgen is vaker een drama.
4 sep 2022 om 20:12 Ik krijg 2 uur na de bestelling een mail of ik een beoordeling wil geven over mijn bestelling. Nog steeds geen eten ontvangen. Wel 5 sterren omdat het eten vaak lekker is.
2 sep 2022 om 7:59 Heerlijk eten!!! Ziet eruit zoals op de foto, en smaakt top! Bezorging was ook super, snel en vriendelijk. De rainbow is een aanrader!
25 aug 2022 om 21:54 Snel bezorgd, goed eten!
24 aug 2022 om 20:36 Heerlijk eten. Bezorging duurde wel lang.